maanantai 11. helmikuuta 2013

Ihanan kamala kasari

Nyt kyllä tuntuu vähän vanhalta. Muistan nimittäin elävästi kasarivuodet. Oli varsikampa takataskussa, pinssi farkuissa, lahkeet tungettuina hai-saappaisiin ja biisejä itsenauhoitetuilla C-kaseteilla. Ruotsinlaivoilla seilattiin ja Tukholmassa käytiin tienaamassa ensimmäiset tilit.

Ihan niin kuin elokuvassa Vuonna 85!


Timo Koivusalo ja Riku Suokas ovat ohjanneet tämän pätkän, jossa toimivaa on musiikki. Lipun katsomoon ostamme me, jotka halajamme nostalgista fiilistelyä. Tätä tarinaa ei taida Y-sukupolvi ihan ymmärtää.
Kasarimuoti, älä tule takaisin!
 









Käsikirjoittajina mainitaan Heikki Syrjä, Riku Suokas ja Heikki Vihinen, mutta aikuisten oikeasti elokuvan ovat kyllä käsikirjoittaneet Eppu Normaali ja Juice Leskinen. Sen verran tiiviisti leffa etenee Eppujen ja Juicen kuolemattomien hittien varassa.
Höttöinen juoni Lokomon duunareista, festarikesästä ja elokuvan pääparin romanssista on vain päälle liimattua kosmetiikkaa. Onneksi näyttelijätkin ovat tämän oivaltaneet. Homma vedetään sen verran överiksi, että ketään ei harmita. Vuonna 85 on jotakin konserttitaltioinnin ja sketsikokoelman välimailta, elokuvaksi sitä ei oikein voi sanoa. // Tarja
Manserock on nyt ikuistettu leffaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti